Next SCALE STOP

next-scale-stop-logNext Scale Stop utilizeaza tehnologia “template assisted crystallization” (cristalizare asistata) pentru a
atrage mineralele dure , transformandu-le  in particule  “moi”, inofensive ce nu mai adera la tevi si la componente de instalatii. Fiecare “margea”* este acoperita cu imperfectiuni numite sabloane, care atrag aceste minerale si le combina pentru a forma micro-cristale care apoi plutesc liber prin sistemul de apa.

Next Scale Stop previne formarea a ceea ce se numeste depuneri dure, acele depuneri care se lipesc de tevi, valve si alte componente din sistemul de apa face asta prin transformarea mineralelor dizolvate in particule inofensive, in particule inactive, cristale “moi” si microscopic. Aceste particule “moi” sunt suspendate in apa si curg liber prin sistem, neavand capacitatea de a adera la suprafetele din instalatii. Cel mai important, contrar mineralelor netratare, mineralele tratare, pot fi cu usurinta spalate si indepartate fara chimicale agresive.

Tehnologia next SCALE STOP  a fost testata de catre Universitatea Statului Arizona. Studiul complet si concluziile, aici: .

*cu referire la mediul filtrant care este formant din multe bile mici”

2 thoughts on “Next SCALE STOP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s