Anticalcar pentru hoteluri si pensiuni

anticalcar hoteluri pensiuniAnticalcar pentru hoteluri si pensiuni.

Hotelurile si pensiunile au in gerenral un consum mare de apa. Cu cat consumul de apa este mai mare, cu atat boilerele si centralele de incalzire cedeaza sub actiunea calcarului. Apa dura obtureaza conductele, creaza depuneri de calcar in centrala si boiler, iar acest lucru inseamna cheltuieli de mentenanta sau de schimbare a echipamentelor. Pana la interventia tehnica, exista un consum de energie mai mare datorita stratului de calcar care actiuneaza ca un material izolant.

Sistemul anticalcar next SCALE STOP prin tehnologia TAC, ofera o economie importanta de resurse hetelurilor si pensiunilor. Prin actiunea mediului de conditionare a apei dure, surile de calciu si magneziu se transforma in cristale ce “plutesc” in fluxul de apa, fara a mai crea depuneri calcaroase.

Tehnologia anticalcar next SCALE STOP, este foarte economica si foarte efiecienta in combaterea depunerilor. Fara cheltuieli de intretinere, fara sare, fara curent consumat, fara apa aruncata la canalizare ca in cazul dedurizatoarelor clasice.

Fara next SCALE STOP, tratamentul anticalcar este foarte costisitor in cazul hotelurilor si pensiunilor. Statiile de dedurizare clasice, consuma sare, consuma apa la spalare si au nevoie de mentenanta permanenta.

 

 

 

Anticalcar prin TAC NEXT SCALE STOP

anticalcar TAC OneFlowAnticalcar prin tehnologia TAC, echipamente NEXT SCALE STOP ((UK).

Cea mai performanta tehnologie anticalcar este oferita in momentul de fata de catre NEXT FILTRATION prin brandul propriu next SCALE STOP. Inginerii NEXT FILTRATION, au dezvoltat echipamente anticalcar, fara consum de sare, fara consum de curent, fara consum de apa pentru regenerare si cu performante remarcabile. In momentul de fata tehnologia TAC oferita prin NEXT FILTRATION este cea mai performanta tehnologie anticalcar la nivel international.

Cele mai cunscute tehnologii anticalcar, sunt:

 • aparate electronice anticalcar
 • magneti anticalcar
 • filtre cu polifosfati
 • statii de dedurizare clasice cu scopul de a elimina calcarul din apa

Toate tehnologiile anticalcar de mai sus au avantaje si dezavantaje, dar tehnologia anticalcar TAC next SCALE STOP este singura care indeplineste toate criteriile de performanta asteptate de catre clienti si in acelasi timp indeplineste criterii de performanta economice si ecologice.

Alegerea unei tehnologii anticalcar se face dupa criterii de performanta necesare, dupa bugetul initial necesar si dupa bugetul necesar de mentenanta. Suntem o companie care utilizam toate tehnologiile anticalcar mentionate mai sus (mai putin cea cu polifosfati), stim cum funtioneaza fiecare si din acest motiv, consulanta noastra este una ancorata in experienta. De aceea va sugeram sa ne intrebati despre ce tehnologie anticalcar vi se potriveste. Avem in portofoliul si alte echipamente anticalcar.

Statia de dedurizare fara sare VS statia de dedurizare cu sare

dedurizartor_fara_sare_VS_dedurizator_cu_sareStatia de dedurizare fara sare

Dedurizatorul fara sare sau statia de dedurizare fara sare (este acelasi lucru), utilizeaza o rasina speciala numita T.A.C. Aceasta rasina nu are nevoie de regenerare cu sare, nu are nevoie de nicio regenerare si nici macar de spalare inversa, in cazul in care se va utiliza impreuna un filtru de apa bun (un filtru de apa cu grad de filtrare mic dar cu suprafata mare de filtrare, puteti sa ne intrebati despre acest filtru de apa).

Dedurizatorul fara sare, coditioneaza ionii de calciu si magneziu din apa, pentru a nu mai adera la suprafete. next_scale_stop-copySuprafetele din instatie raman curate, fie ca este vorba de conducte de apa, centrala, boiler, panouri solare etc.

Avantajele statiei de dedurizare fara sare

 • fara costuri pentru sarea necesara;
 • fara costuri pentru apa necesara la spalare/regenerare (aceasta apa este platita sau pompata);
 • fara mentenanta – nu necesita interventii de service;
 • economisiti spatiu pentru depozitarea sacilor de sare si timp pentru cumpararea acesteia;
 • apa este in continuare potabila, deoarece nu au fost eliminati ionii de calciu si magneziu;
 • fara consum de curent electric.

Si poate unul din cele mai importante aspecte: curata instalatia pe interior, rupe treptat din depunerile existente si le conduce spre consumatori, pana cand instalatia raane curata, ceea ce un dedurizator clasic nu poate face. Curatarea biofilmului are are rol important imn prevenirea dezvoltarii bacteriilor in instalatie.

Statia de dedurizare cu sare

Aceasta statie de dedurizare cu sare sau dedurizator (este acelasi lucru), contine o rasina dedurizator_apa_cu_sareschimbatoare de ioni. Apa trece prin acest pat de rasina, cedand ionii de calciu si magneziu, in schimb acumuleaza ioni de sodiu (sare). Deci, apa dedurizata cu aceasta modalitate, nu mai contine calciu si magneziu dar contine sodiu.

Statia de dedurizare clasica (cu consum de sare), in urma porcesului de dedurizare (mai sus mentionat), are nevoie de regenerare. Acest lucru inseamna ca rasina schimbatoare de ioni se epuizeaza la un moment dat (ceea ce inseamna ca capacitatea acesteia de a opri sarurile de calciu si magneziu a ajuns la final). In acest punct de epuizare, este necesar ca rasina sa fie regenerata, ceea ce inseamna ca va fi incarcata cu ioni de sodiu.  Incarcarea cu ioni de sodiu inseamna regenerare. Dupa aceasta regenerare, statia de dedurizare are din nou capacitatea de a opri ionii de calciu si de magneziu. Acest proces de regenerare se repeta permanent la un anumit interval, in functie de: duritatea apei, consumul de apa, marimea statiei de dedurizare.

Statia de dedurizare cu sare, necesita cu consumabile si costuri de mentenanta:

 • costul pastilelor de sare care se utilizeaza la regenerare – consumul de sare este influentat de: duritatea apei, volumul de apa consumat;
 • costul apei necesare pentru regenerare – fie ca aceasta apa este livrata de o regie de apa, fie ca este pompata, exista un cost;
 • mentenanta statie de dedurizare; orice dedurizator clasic, are nevoie de mentenanta constand in: reglaje periodice facute de un specialist; curatarea vasului de sare care lasa mizerie pe fundul acestuia;
 • costul cu curentul electric, statia de dedurizare clasica, are nevoie pentru functionare, de curent electric.

Daca aveti intrebari, puteti contacta comapania noastra. Consultantii nostri va vor raspunde la intrebarile dumneavoastra.  Avem in portofoliul nostru, atat dedurizatoare fara sare, cat si dedurizatoare clasice, cu consum de sare. Veti primi cel mai bun sfat pentru cazul dvs.

 

Este T.A.C. si N.A.C. aceeasi tehnologie de dedurizare?

dedurizator_fara_sareEste o intrebare pe care o primim destul des.

Raspunsul: NU, T.A.C. si N.A.C nu aceeasi tehnologie pentru dedurizarea si conditionarea apei dure.

Tehnologia TAC este patentul producatorului american Next Filtration. Brandul inregistrat pentru TAC este NEXT SCALE STOP. Duritarea pana la care functioneaza TAC NEXT SCALE STOP, este 72,8 grade germane. Mai multe informatii de la producator, puteti vedea prin accesarea urmatorului link: EMIRATECH/TAC NEXT SCALE STOP.

Tehnologia NAC este patentul unui producator german. Aceasta tehnologie este vanduta sub mai multe branduri, dar producatorul a inregistrat acest brand sub numele de Filtersorb SP. Tehnologia pretinde ca functioneaza pana la o duritate de 22 grade germane. Dupa cum puteti observa, TAC NEXT SCALE STOP functioneaza pana la 72,8 grade germane, deci este o diferenta clara de performanta.

Prin accesarea link-ului urmator, veti putea vedea explicatiile producatorului TAC NEXT SCALE STOP, cu privire la diferentele dintre TAC SI NAC Filtersorb SP: TAC NEXT SCALE STOP VS NAC Filtersorb SP.

T.A.C. = Template Assisted Crystallization

Template = sablon sau model

Assisted = asistare

Crystallization = cristalizare

N.A.C. = Nucleation Assisted Crystallization

Nucleation = formare de nuclee

Assisted = asistare

Crystallization = cristalizare

Aceasta tehnnologie de tratare a apei dure, T.A.C.,  cea mai moderna si eficienta tehnica de dedurizare si de control a depunerilor ionilor de calcar si de magneziu.

Tehnologia T.A.C este ecologica si economica. Ecologica, pentru ca nu consuma sare si apa la regenerare (aceasta saramura ajunge in canalizare sau in fosa septica, deci, in final ajunge in mediul nostru. Economica, pentru ca nu cumparam sarea necesara la dedurizare, nu consumam apa la regenerare (platita sau pompata), nu consumam curent electric si nu necesita interventii de service, asa cum se intampla in cazul statiilor de dedurizare clasice.

Pentru o oferta, puteti lua legatura cu compania noastra. Vom analiza toate aspectele ce tin de apa dvs. si de nevoie de consum, pentru ca echipamentele sa functioneze la standarde maxime.

TAC pentru pretratare osmoza inversa

pretratare_osmoza_inversaFie ca avem ca aplicatie osmoza inversa industriala sau osmoza inversa casnica, in ambele cazuri exista necesitarea ca apa sa fie tratata impotriva apei dure. Apa dura scurteaza considerabil viata membranei de osmoza. Pana acum, solutia tehnica era dedurizatorul clasic cu rasina schimbatoare de ioni. Dar acest dedurizator clasic, consuma sare si consuma apa la fiecare regenerare. Ca si cum nu ar fi de ajuns acest lucru, osmoza inversa arunca la canalizare un procent intre 55% – 85% (procentul de concentrat depinde de mai multi factori) din apa dedurizara. Asa ca, am putea afirma ca, arunca la canalizare BANI!!!

next SCALE STOP, ofera prin tehnologia TAC, apa tratata impotriva calcarului, fara sare, fara consum de apa, deci, fara bani aruncati la canalizare!

Aici gasiti principiu de functionare TAC

 

TAC pentru irigatii

sistem-de-irigatiiTehnologia TAC este utilizata cu succes pentru irigatii. Depunerile calcaroase blocheaza conductele si duzele de stropit sau de picurat.

TAC este o tehnologie verde, pentru controlul depunerilor fara sare si fara consum de apa. TAC este tehnologia care ofera economii importante de bani. Fara consumabile si fara intretinere, aceasta tehnologie anticalcar este ceea ce isi doreste orice investitor in agricultura.

Aici gasiti principiu de functionare TAC

TAC pentru hoteluri si pensiuni

7581_42_bTehnlologia TAC  ofera tratare apei dure fara sare si fara consum de apa. Acest lucru inseamna sute de euro (sau chiar mai mult), economie intr-un an de zile.

 

TAC oferta protectie anticalcar pentru:

 • boilere
 • conducte de apa
 • sisteme solare de incalzire a apei
 • masini de spalat vase / rufe

Orice echipament ce utilizeaza apa, este afectat de depuneri dure. Next Scale Stop, prin tehnologia TAC oferta protectie anticalcar, fara consum de sare si fara consum de apa.

Aici gasiti principiu de functionare TAC