Este T.A.C. si N.A.C. aceeasi tehnologie de dedurizare?

dedurizator_fara_sareEste o intrebare pe care o primim destul des.

Raspunsul: NU, T.A.C. si N.A.C nu aceeasi tehnologie pentru dedurizarea si conditionarea apei dure.

Tehnologia TAC este patentul producatorului american Next Filtration. Brandul inregistrat pentru TAC este NEXT SCALE STOP. Duritarea pana la care functioneaza TAC NEXT SCALE STOP, este 72,8 grade germane. Mai multe informatii de la producator, puteti vedea prin accesarea urmatorului link: EMIRATECH/TAC NEXT SCALE STOP.

Tehnologia NAC este patentul unui producator german. Aceasta tehnologie este vanduta sub mai multe branduri, dar producatorul a inregistrat acest brand sub numele de Filtersorb SP. Tehnologia pretinde ca functioneaza pana la o duritate de 22 grade germane. Dupa cum puteti observa, TAC NEXT SCALE STOP functioneaza pana la 72,8 grade germane, deci este o diferenta clara de performanta.

Prin accesarea link-ului urmator, veti putea vedea explicatiile producatorului TAC NEXT SCALE STOP, cu privire la diferentele dintre TAC SI NAC Filtersorb SP: TAC NEXT SCALE STOP VS NAC Filtersorb SP.

T.A.C. = Template Assisted Crystallization

Template = sablon sau model

Assisted = asistare

Crystallization = cristalizare

N.A.C. = Nucleation Assisted Crystallization

Nucleation = formare de nuclee

Assisted = asistare

Crystallization = cristalizare

Aceasta tehnnologie de tratare a apei dure, T.A.C.,  cea mai moderna si eficienta tehnica de dedurizare si de control a depunerilor ionilor de calcar si de magneziu.

Tehnologia T.A.C este ecologica si economica. Ecologica, pentru ca nu consuma sare si apa la regenerare (aceasta saramura ajunge in canalizare sau in fosa septica, deci, in final ajunge in mediul nostru. Economica, pentru ca nu cumparam sarea necesara la dedurizare, nu consumam apa la regenerare (platita sau pompata), nu consumam curent electric si nu necesita interventii de service, asa cum se intampla in cazul statiilor de dedurizare clasice.

Pentru o oferta, puteti lua legatura cu compania noastra. Vom analiza toate aspectele ce tin de apa dvs. si de nevoie de consum, pentru ca echipamentele sa functioneze la standarde maxime.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s